Folosim cookie-uri. Prin navigarea pe acest site, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi politica de confidențialitate

Tel/Viber:
Ferestrele din PVC sunt sau nu dăunătoare sănătății

Ferestrele din PVC sunt sau nu dăunătoare sănătății?

Sarcina oricărei ferestre este de a proteja spațiile de frig, praf și zgomot. Ferestrele din plastic deosebit de ușor rezolvat toate aceste aspecte. Cu toate acestea, există opinia că ferestrele din plastic pot fi dăunătoare pentru corpul uman. Acest lucru se explică în principal prin faptul că profilul din plastic poate conține elemente chimice dăunătoare.
Împreună cu Inginerul fabricii de termonane Valent.md, Ion Banari, vom aborda acest tip de neînțelegeri, luînd în considerare principalele elemente structural și proprietățile materialelor utilizate în producerea ferestrelor termopan.

Materialul din PVC este nociv?

În producția de construcțiilor din PVC, se utilizează clorură de polivinil - o substanță toxică aparținând grupului de termoplastice.
Clorura de polivinil este un material utilizat de către toate companiile moderne. Multe produse sunt fabricate din acest tip de plastic, care sunt prezentate pe rafturile magazinelor: jucării pentru copii, seringi și vase, mobile, accesorii de neînlocuit, calculatoare etc. Această substanță este dăunătoare și poate avea efecte negative, dar pentru aceasta trebuie încălzit la o temperatură de 225 grade Celsius. Asta se poate întâmpla doar într-un incendiu. În condiții normale, plasticul, care face parte din structurile moderne de ferestre, este absolut netoxic, chiar și atunci când este expus la lumina directă a soarelui.

Cu toate acestea, la producerea ferestrelor din PVC, acesta este amestecat cu multe alte substanțe care nu sunt nocive sau otrăvitoare. În această stare, clorura de polivinil devine inactivă, ceea ce înseamnă că nu poate afecta negativ oamenii sau mediul. Amestecul pentru fabricarea plasticului poate elibera elemente dăunătoare, dar cantitatea lor este atât de mică încât nu are greutate nici măcar pentru ecologiști.

În ceea ce privește plumbul, care face parte din profilurile din plastic ca componentă stabilizatoare, și aici majoritatea oamenilor tind să exagereze daunele. Astăzi, în loc de plumb periculos, se utilizează substanțe sigure pentru stabilizarea clorurii de polivinil: calciu și zinc. Pentru a vă asigura că produsul din PVC este ecologic, este suficient să studiați certificatul de calitate de la producător. Unul din producători siguri cu care compania Valent.md colaborează este brand-ul VEKA.

  Ventilație insuficientă a camerei

  Ventilație insuficientă a camerei
  Răul ferestrelor din plastic, în primul rând, este că acestea nu permit aerului să circule liber. Ferestrele din plastic sunt foarte strânse, nu prezintă fisuri și, prin urmare, nu asigură aerisirea naturală a spațiilor.

  Etanșeitatea ferestrei din plastic blochează fluxul natural de aer proaspăt în cameră, perturbând astfel ventilația.

  Pentru a evita o astfel de dezvoltare a evenimentelor, este necesar să ventilați camera mai des. Mai mult, punerea ferestrei în poziția de microventilație nu este întotdeauna capabilă să satureze aerul cu oxigen - este necesar periodic să o ventilați complet, cu canatul larg deschis.

  Ce ferestre din plastic sunt mai bine de instalat?

  Pentru a evita daunele care pot fi cauzate de ferestrele din PVC, ar trebui să instalați:
  • produse fără plumb;
  • profile și geamuri termopan care asigură izolare fonică și termică;
  • sisteme cu posibilitatea unei ventilații confortabile;
  • structuri cu suficientă transmisie a luminii.

  Principalul lucru atunci când alegeți geamurile este să vă adresați producătorilor de încredere și companiilor de ferestre care dețin toate certificatele și garanțiile așa cum suntem noi – compania Valent.md cu o experiență de peste 20 de ani.
   De ce ții cont la cumpărarea ferestrelor PVC în Moldova

   De ce ții cont la cumpărarea ferestrelor PVC în Moldova?

   1. Cumpărați produse numai de la mărci cunoscute ale producătorilor, de exemplu: VEKA, REHAU, FORIS.
   2. Atunci când alegeți ferestrele acestor mărci, probabilitatea de a cumpăra un produs necertificat și, prin urmare, de calitate scăzută tinde la zero.
   3. Alegeți profile de clasa A (pereți interiori – 2,5 mm, exterior – 2,8 mm) – cea mai bună opțiune pentru o funcționare fără probleme pe termen lung. VEKA produce exclusive profile din clasa A din PVC, iar noi suntem parteneri oficial în Moldova.
   Așa dar dacă aveți nevoie de ferestre din aluminiu sau PVC alegeți Valent.md - produce ferestre și uși din profile originale din PVC și aluminiu: VEKA, WINTECH, ALUMINCO, KURTOGLU. În procesul de producție folosesc feronerie germană WINK HOUSE, pervazuri germane DANKE. Oferă 5 ani garanție pentru structurile fabricate și pentru lucrările efectuate. Realizează măsurarea, producerea, livrarea și instalarea GRATUITĂ în termen de zile.
   Astăzi producem și livrăm ferestre termopan în Europa, pentru cetățenii noștri stabiliți în țările precum: Franța, Italia, Germania, Spania, Anglia, Suedia, Belgia.

   Prețul ferestrelor PVC în Chișinău de la compania Valent.md: calitatea este mai mare decât costul
   Compania noastră funcționează pe piața construcțiilor din PVC din Moldova de peste 20 de ani. Cunoștințele profesionale și experiența extinsă permit specialiștilor noștri să asigure o înaltă calitate și fiabilitate a muncii efectuate.
   Vrei o consultație profesionistă?
   Managerul Dan, vă răspunde la orice întrebare despre construcțiile PVC și Aluminiu!

   Showroom Valent.md

   Vizitați-ne să alegem împreună geamurile și ușile de care aveți nevoie!
   Vă așteptăm cu drag!
   or. Chișinău
   strada Burebista 76
   Telefon: +373 78 855 558
   Email: sales.convalent@gmail.com