Folosim cookie-uri. Prin navigarea pe acest site, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi politica de confidențialitate

Întrebări și răspunsuri

Aici găsiți răspuns la cele mai populare întrebări legate de tâmplăria din PVC , de la cei mai profesioniși specialiști în domeniu!
 • Care este cel mai important lucru la alegerea ferestrelor sau ușilor din PVC sau Aluminiu?
  Există câțiva parametri tehnici la care trebuie să atrageți atenția cînd alegeți geamurile și ușile din PVC și Aluminiu:
  1. Izolarea termică
  2. Izolarea fonică
  3. Durabilitatea și rezistența în timp
  4. Desing-ul și comoditatea utilizării
 • Cînd se montează geamurile înainte de reparația pereților sau după?
  În cazul în care planificați începerea reparației, vă recomandăm să montați tâmplăria la începutul procesului de reparație. Pentru aceasta există 2 motive de bază:
  1. După montarea ferestrei, este necesar de tăiat spuma de pe perete și dacă acesta din urmă este deja vopsit, va trebui din nou să tencuiți.
  2. În procesul de demontaj și montaj a ferestrelor poate surveni necesitatea de rupere a pereților. Ca rezultat necesită din nou tencuiala și vopsirea acestora.
 • Sticlă 4S sau LOW-E?
  În dependență de zona unde se află casa sau apartamentul dvs., recomandăm să alegeți tipul sticlei în dependență de cîtă lumină pătrunde în interior.
  Dacă vă aflați într-o zonă expusă la soare, atunci vă recomandăm să alegeți sticlă 4 anotimpuri, deoarece aceasta va proteja de razele solare puternice și va meține un aer răcoros în casă pe perioada verii.
  Dacă locuiți într-o zonă umbroasă, vă recomandăm să alegeți sticlă LOW-E, pentru mai multă lumină în casă.
 • Care este garanția pentru produsele Valent.md?
  După finisarea lucrărilor beneficiați de o garanție de 5 ani la proiectul dvs, pentru profil, sticlă, mecanisme și lucrări de montaj.
 • În ce termen se execută comanda?
  Termenul de execuție depinde de tipul profilului ales de dvs. Pentru proiectele din profile din PVC, termenul de la măsură la montaj este de 21 de zile pentru profile în culoarea alb și 45 de zile lucrătoare pentru profile vopsite.
 • Unde se află oficiul Valent.md?
  Adresa noastră: Orașul Chișinău, str. Constantin Vârnav 8.
  Orele de lucru: luni - vineri: 9:00 - 18:00 .
 • Este posibilă plasarea comenzii online?
  Pe site-ului https://valent.md/ puteți comanda un apel pentru a lua legătura cu inginerul nostru, pentru o consultație gratuită sau chiar pentru a planifica măsurările. Managerul departamentului de vânzări online va efectua o consultare completă și un calcul preventiv, va oferi un răspuns la toate întrebările și va ajuta la efectuarea unei achiziții.
  La fel putem contacta prin ViberWhatsApp - Tel +373 78 855 558, facebook sau instagram.
 • Care sunt modalitățile de plată?
  Pentru comoditatea clienților oferim achitare prin transfer. Vedeți aici metodele de plată .
 • Cum se îngrijesc ferestrele din PVC?
  Nu există dificultăți în îngrijirea ferestrelor termopan. Pentru funcționarea corectă a ferestrei, puteți curăța geamurile și pragurile cu soluție din săpun și apă caldă sau cu o soluție specială Cosmofen, un acid puternic care curăță suprafața plasticului.
 • Câte camere ar trebui să fie într-un profil?
  Depinde de condițiile externe și de tipul de sticlă. Este necesar să vă concentrați asupra condițiilor externe - zgomot, frig. Cu cât strada este mai zgomotoasă și cu cât clima este mai rece, cu atât ar trebui să existe mai multe camere în profil.
Nu ați găsit răspunsul la întrebarea dvs?

Contactați-ne și vă vom furniza informațiile necesare!

Lasă-ne numărul tău de contact mai jos și vom reveni în scurt timp cu un apel!