Folosim cookie-uri. Prin navigarea pe acest site, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi politica de confidențialitate

Tel/Viber:
Ușa de intrare din PVC - cum faci alegerea corectă

Ușa de intrare din PVC - cum faci alegerea corectă?

Ușile de intrare din PVC în Moldova au devenit în ultimii ani cele mai populare cînd vine timpul de făcut o alegere bună pentru casă.
Anterior, se credea că ușa de exterior trebuie să fie din metal. Metalul este un semn de protecție și siguranță! Timpul a trecut și părerile s-au schimbat. O ușă de intrare din plastic la casă a început să combine nu numai siguranța, dar și să apere de îngheț și contribuie la transmisia luminii naturale. În Moldova ușile de intrare din PVC câștigă popularitate. Tehnologiile moderne fac posibilă fabricarea ușilor din plastic calde, frumoase și sigure.

Avantajele ușilor de intrare din PVC

Ușile de intrare la casă din termopan au multe avantaje incontestabile. Putem evidenția în special următoarele:
 • durată lungă de viață;
 • nivel excelent de izolare termică;
 • rezistență excelentă la umiditate - nu se tem de contactul cu apa, nu permit trecerea umezelii;
 • bună rezistență la influențele mecanice;
 • rezistență ridicată la zgârieturi, așchii și alte daune;
 • design modern și ușor de întreținut.

Cum alegeți o ușă de intrare de calitate pentru casă?

Pentru ca o ușă de exterior să servească mult timp, atunci când o cumpărați, acordați atenție mai multor aspect. Luați în considerare toate punctele și elementele individuale, prin exemplul cărora puteți face o alegere a unei uși de plastic de intrare de înaltă calitate.

Cutia ușii
Fiabilitatea ușii este determinată de rezistența ramei (cutiei) și a ramei frunzei (ușa însăși). Carcasa trebuie să aibă un cadru metalic în interiorul acestuia pe întregul perimetru. Mai mult, pereții cadrului ar trebui să aibă o grosime mai mare decât ramele ferestrelor (de la 3 mm).

Profil
Ușa în sine trebuie să aibă, de asemenea, un profil cu minim cinci camere. Ramele din interiorul ușii pot fi diferite prin structură și formă. Un cadru cu rigidizări transversale și longitudinale va funcționa cel mai bine. Deoarece acesta este un profil din plastic și este format din camere de aer, un profil cu 5 camere va fi mai rezistent decât cu 3 camere.

Feroneria
Ușile din PVC sunt echipate cu balamale speciale, ale căror cerințe principale sunt capacitatea de încărcare suficientă (trebuie să depășească greutatea frunzei ușii cu cel puțin 30%), durabilitatea, fiabilitatea fixării și capacitatea de reglare. Cele mai bune produse sunt oțelul, cu fitinguri ascunse care sunt inaccesibile atunci când cercevela este închisă. Nu ar trebui să economisiți bani atunci cînd alegeți feroneria. Recomandăm să optați pentru produsele mărcilor de încredere. Noi lucrăm cu feronerie germană marca WinkHaus.

Sticla
Dacă priviți cu atenție o ușă cu geam termopan, atunci caracteristicile acesteia ar trebui să fie mai mari decât cele ale ferestrelor termopan. În primul rând, sticla trebuie să fie blindată sau de tip triplex. Este mai bine să alegeți o ușă, a cărei suprafață de geamuri este de maximum o treime din suprafața cercevelei. Este recomandabil să optați pentru o ușă cu geam termopan în partea superioară și o structură sandwich în partea inferioară și în mijloc.

Montarea
O componentă foarte importantă a ușii de intrare este un montaj de înaltă calitate. Pe lângă alinierea clară a cadrului ușii pe verticală și orizontală, este foarte important să respectați toate cerințele pentru elementele de fixare și numărul acestora. Abia atunci ușa va fi de încredere și va servi „fidel" mulți ani.

Prețul ușii de intrare termopan
Costul total al ușii depinde de dimensiunea, configurația, cerințele pentru proiectarea structurii, complexitatea instalației și alte nuanțe. În orice caz, atunci când vă alegeți ușa de intrare, priviți cu atenție toate detaliile structurii. Și dacă ceva nu este clar, întrebați întotdeauna cum funcționează.
O consultație cu managerul nostru vă va ajuta să nu plătiți în exces pentru îmbunătățiri inutile de proiectare. El știe să identifice toate necesitățile clientului pentru ca acesta să rămînă mulțumit de comandă.
Pentru ca ușa să fie de înaltă calitate și să poată servi mulți ani, este necesar să luăm în serios alegerea configurației sale și a companiei care va produce și instala ușa. Compania noastră funcționează pe piața construcțiilor din PVC din Moldova de peste 20 de ani. Cunoștințele profesionale și experiența extinsă permit specialiștilor noștri să asigure o înaltă calitate și fiabilitate a muncii efectuate. valent.md vă oferă: soluții moderne performante, prețuri accesibile pentru ferestrele și ușile din PVC, utilizarea componentelor de înaltă calitate de la producătorii europeni: profile Veka, Foris, Kurtoglu, AluminCo, feronerie WINKHAUS. Sunați, scrieți, vă vom ajuta cu plăcere!

Desigur, cele mai bune sfaturi privind alegerea unei uși pot fi date doar de prieteni, care au deja o astfel de ușă de intrare din PVC la casă. La urma urmei, ei vor putea să vă spună despre neajunsurile în funcționarea sa, astfel încât să nu călcați pe același greblă atunci când alegeți.
  Vrei o consultație profesionistă?
  Managerul Dan, vă răspunde la orice întrebare despre construcțiile PVC și Aluminiu!

  Showroom Valent.md

  Vizitați-ne să alegem împreună geamurile și ușile de care aveți nevoie!
  Vă așteptăm cu drag!
  or. Chișinău
  strada Burebista 76
  Telefon: +373 78 855 558
  Email: sales.convalent@gmail.com