Folosim cookie-uri. Prin navigarea pe acest site, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi politica de confidențialitate

Cum să iai singur măsurile pentru ferestrele PVC

geamuri energoeficiente merita sa le instalezi
Pentru ca nouă fereastră să se potrivească exact cu dimensiunea deschiderii și să nu provoace probleme cu instalarea și funcționarea ulterioară, este necesar să se acorde o atenție maximă măsurărilor. De obicei, această sarcină este încredințată unui specialist, dar o puteți face și singur dacă doriți.

Valent MD vă spune cum să măsurați singur ferestrele din PVC. Sfaturile vă vor ajuta atunci când instalați sistemele de ferestre pe cont propriu și vor fi, de asemenea, utile pentru monitorizarea muncii meșterilor terți.

Notă importantă!

Înainte de a trece la procesul de măsurare, asiguraţi-vă că aveţi la dispoziţie instrumentele necesare: ruletă, pix și foaie pentru notarea dimensiunilor.

Cazul I: Măsurarea golurilor – Construcții noi

Dacă casa este încă în construcție, iar pereții sunt gata și deschiderile sunt terminate, puteți măsura și comanda ferestre în următoarea configurația:

 1. Pentru stabilirea înălțimii, se măsoară pe vertical în 3 puncte (lateral stânga, la mijloc şi lateral dreapta). Notați numerele rezultate
 2. Pentru stabilirea lățimii, se măsoară pe orizontal în 3 puncte (sus, mijloc și jos). Notați numerele rezultate.
 3. Măsurați grosimea pereților, notați rezultatele.

Este important să vă asigurați că dimensiunile și locația fiecărei deschideri corespund proiectului și că abaterile de dimensiuni nu depășesc 2-3 cm.
  termopan energoeficient pret md

  Cazul II: Măsurarea golurilor – Construcții cu ferestre vechi

  avantaje geamuri energoeficiente
  În acest caz, este imposibil să măsurați direct golurile, prin urmare, toate elementele vizibile ale ferestrei sunt măsurate - folosindu-le, specialistul companiei de ferestre va putea determina dimensiunea deschiderii în sine.

  Se măsoară dimensiunea golului în exterior, apoi al golului interior. Aceste măsurări se fac din tencuială în tencuială. Se repeat acest proces atît pe vertical cît și pe orizontală. Notați rezultatele.

   Cazul III: Măsurarea golurilor – Construcții vechi cu ferestre din lemn

   În acest caz e nevoie de o atenție specială. Dimensiunile golului măsurat din interior, sunt vizibil mai mari decît cele măsurate din exterior. Drept rezultat, pot apărea nu numai probleme de ordin estetic, dar și probleme legate de apariția mucegaiului, condensului.

   Cel mai bine să apelați la sfatul specialistului. Dar dacă nu aveți această posibilitate, măsurați golul exterior - înălțimea golului în 2 puncte (stânga, dreapta) și lățimea pe latura superioară și cea inferioară, din tencuială în tencuială. Notați rezultatele.
    cum deosebim sticla energoeficienta de cea obisnuita
    Înregistrați toate valorile în milimetri și apoi trimiteți-ne pentru o ofertă de proiectare. Vom calcula cât vă vor costa ferestrele noi cu și fără instalare.

    Cu ajutorul recomandărilor noastre, veți putea măsura singur geamurile. Dacă nu sunteți sigur de dimensiunile corecte, puteți comanda o măsurare gratuită și consultație profesională pentru o alegere potrivită. Specialiștii noștri folosesc instrumente speciale și au metode de calcul precise, știu să măsoare corect parametrii ferestrelor.
    Ai nevoie de o consultație profesionistă?

    Lasă-ne numărul tău de contact mai jos și vom reveni în scurt timp cu un apel!

    Vă așteptăm cu drag!
    or. Chișinău
    Str. Constantin Vârnav 8
    Telefon: +373 78 855 558
    Email: sales.convalent@gmail.com