Folosim cookie-uri. Prin navigarea pe acest site, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi politica de confidențialitate

Cum să economisim 50% din facturile pe căldură?

geamuri energoeficiente
Știați că … pe vreme rece, un apartament poate pierde 25-40% din căldură prin ferestre de proastă calitate?

În fiecare an, facturile la încălzire „mănâncă" o parte din ce în ce mai mare din bugetul familiei. Din păcate, nu putem influența creșterea tarifelor, dar totuși există modalități de a economisi la încălzire.

De exemplu, instalarea ferestrelor din plastic de înaltă calitate ajută la reducerea semnificativă a pierderilor de căldură. Este mai bine să investiți o dată în ferestre din PVC de înaltă calitate decât să plătiți în exces luni și chiar ani pentru încălzire.

Cum ferestrele PVC ajută la reducere costurilor pentru încălzire?

Temperatura aerului din afara ferestrei și factura de încălzire sunt strâns legate. Cu cât temperatura în afara ferestrei este mai joasă, cu atât factura de căldură este mai mare.

Alegerea unui geam energoeficient, vă ajută să economisiți pînă la 50% din facturile pentru căldură.

Este important să vă asigurați că dimensiunile și locația fiecărei deschideri corespund proiectului și că abaterile de dimensiuni nu depășesc 2-3 cm.
  Conductivitatea termică a structurii ferestrei este afectată de caracteristicile sale, cum ar fi:

  • Tipul profilului (GEALAN). Numărul de camere, grosimea pereților interiori și exteriori și adâncimea de montare contează. Cu cât aceste valori sunt mai mari, cu atât sarcina poate suporta cadrul mai mare și proprietățile sale de izolare termică și fonică sunt mai mari. Reducerea maximă a costurilor de încălzire și confortul complet în casă va fi asigurată de un profil PVC care are: grosime nu mai mică de 82 mm, 6 camere și armătură de 2 mm grosime.
  profil energoeficient
  • Tipul de geam termopan și formula acesteia (grosimea sticlei și distanța dintre ele). Cea mai bună alegere este geamul energoeficient cu 2 camere (3 rânduri de sticlă), umplute cu gaz inert de argon și o acoperire care reflectă căldura înapoi în camera.
   sticla energoeficienta
   • Tipul feroneriei (mecanisme). Acestea sunt o combinație a tuturor pieselor metalice responsabile de deschiderea și închiderea unei ferestre, de comutarea cercevelelor la diferite moduri de ventilație și așa mai departe.

   RECOMANDARE: Nu procurați ferestre echipate cu mecanisme cu ciclu scurt de viață, datorită faptului că o închidere ermetică perimetral este GARANTUL faptului că geamul vă menține temperatura, nu putem vorbi despre energoeficiență acolo unde geamul dumneavoastră nu este prins bine de mecanism. Recomandăm brandurile MACO(Austria) și WINKHAUS(Germania).

   Veți putea deschide geamul în 3 poziții ca să aerisiți în casă:
   1) Trageți înăuntru spre interior;
   2) O deschideți pe spate la aerisire;
   3) Deschideți pe spate la aerisire doar 6mm (această poziție se numește MICROVENTILARE, vă permite să aerisiți tot timpul în casă în așa mod ca să păstrați căldura în cameră fără schimburi bruște de temperatură).

   Doar avînd un mecanism cu mai multe posibilități de deschidere la aerisire, putem menține temperatura stabilă în încăpere. Mecanismele tradiționale cu o singură deschider, vor permite căldurii să iasă rapid afară, ceea ce veți simți și din punct de vedere termic dar și din punct de vedere financiar.
    Feroneria ROTO este concepută pentru ferestre și uși din PVC, cu diferite tipuri de deschideri si diferite geometrii.

    Avantajele feroneriei ROTO:
    • Are o rezistență la coroziune ridicată
    • Balamalele feroneriei susțin 130 KG în comparație cu celelalte feronerii care susțin 80-100 KG
    • ROTO este liderul european în producția de feronerie
    FURNITURA ROTO
    • Tipul de montaj. De acest factor depinde, de asemenea, cu ce impact și pentru cât timp ferestrele din plastic își vor îndeplini scopul principal, care sunt proiectate pentru o funcționare eficientă timp de 40-50 de ani.

     De unde să cumpărați ferestre energoeficiente?

     Compania Valent MD este unul dintre cei mai importanți producători de ferestre și uși din Moldova. Aici puteți comanda ferestre pe baza celor mai bune profile PVC GEALAN .
     Datorită lucrului direct cu furnizorii și clienții, compania oferă prețuri accesibile pentru produsele sale și, de asemenea, ține cont de toate dorințele clientului. Fie că vă așteptați la o izolare termică și fonică excelentă, fie că vă interesează și rezistența acestuia la efracție, specialiștii Valent MD vor selecta o opțiune excelentă. Toate produsele vândute vin cu o garanție de 5 ani.
     Ai nevoie de o consultație profesionistă?

     Lasă-ne numărul tău de contact mai jos și vom reveni în scurt timp cu un apel!

     Vă așteptăm cu drag!
     or. Chișinău
     Str. Constantin Vârnav 8
     Telefon: +373 78 855 558
     Email: sales.convalent@gmail.com